آرکوپال یا چینی؟ این سوالیه که هر روز تقریبا تکرار میشه و از ما درباره این می پرسن که بین آرکوپال و چینی کدوم رو انتخاب کنیم؟
واقعا آرکوپال؟
قبل از اینکه وارد این بحث بشیم بد نیست یه تاریخچه براتون بگم و اساسا شما رو با این واژه آشنا کنم. اینکه آرکوپال از کجا اومده و چرا بهش می گن آرکوپال!
حتما شنیدید که به پودر لباسشویی می گن تاید یا مثلا به نوشیدنی های مالت می گن دلستر. خب همیشه اینجوریه که اولین ها توی هر حوزه ای اسم برندشون روی اون محصول می مونه. درباره این ظروف به اصطلاح آرکوپال هم همین داستان رو داریم. اولین شرکتی که این ظروف رو به صورت انبوه تولید کرد هولدینگ آرک فرانسه بود که با برندهایی مثل لومینارک و آرکروک بلوریجاتش خیلی تو کشور ما محبوب شد و خودم تو دوران نوجوانی فروشنده ظروفش بودم (اون زمانی که هنوز جنس های با کیفیت و اورجینال خارجی تو ایران پیدا می شد.)
خلاصه که در اصل عنوان اصلی این محصول اوپال هست. چیزی بین بلور و چینی و ترکیبی از هر دوی اون ها.
حالا که داستان اوپال و نام گذاریش رو فهمیدیم بیاید بریم سراغ شناخت بیشتر و مقایسه بین چینی وآرکوپال. ببخشید اوپال!

کدومش برای ما بهتره؟
هیچ خوب و خوبتری وجود نداره. باید ببینید که شما دنبال چی هستید؟
قیمت پایین تر؟ استحکام بیشتر؟ظرافت؟سبک بودن یا هر فاکتور دیگه. وقتی نیاز خودمون رو درست بشناسیم خیلی راحت تر می تونیم تصمیم بگیریم. ولی قبل از اینکه این مبحث رو براتون باز کنم خیالتون رو راحت کنم. توی هر خونه ای هر جفتش لازمه. خلاصه که خودتون رو آماده کنید برای خریدن هر دوتاش.
به طور کلی چینی ها از اوپال ها در شرایط برابر قیمت بیشتری دارند. اینکه می گم برابر یعنی مثلا در شرایطی که جفتشون لب طلایی باشن (یا نباشن)یا طرح و آرایه روی ظروف در هر دو محصول در یک سطح کیفی باشن.
درباره کلاس کاری و پذیرایی از مهمون های ویژه باید بگم که چینی باوقار تر و خاص تره. انصافا جلوی مهمون اوپال نذارید! یا مثلا توی یه رستوران که غذای گرون می فروشه بدترین حرکت اینه که با ظروف اوپال پذیرایی بکنن(یعنی بدتر از ظرفای لب پره).
تا اینجا به این نتیجه رسیدیم اگر برای دم دستی یه چیز نسبتا ارزون می خوایم بهتره بریم سراغ اوپال. یه جورایی جایگزین ملامین تو دهه شصت و هفتاد شده.
اوپال یه ویژگی خیلی مهم داره اونم سبک بودنشه. در هر حالت نسبت به ظروف چینی سبک ترن و لبه های باریک تری دارند.
درباره استحکام خیلی نمی تونم نظر قطعی بدم ولی چینی های هتلی یا به اصطلاح هارد پرسلان ها خیلی محکم هستند. در کل توی استفاده عمومی خیلی برتری نسبت به هم ندارند. ضمن اینکه اوپال اگر بشکنه با خیال راحت می تونیدبه خودتون بگید فدای سرتون،قضا بلا بوده.خیلی ها اینو به عنوان ویژگی اوپال می دونن که لب پر نمیشه ولی خب آره لب پر نمیشه و یه راست خورد میشه و تمام.

ما چی داریم؟
ما به صورت تخصصی روی تولید ظروف چینی کار می کنیم اما در مجموعه چینی احسان احتمالا به زودی یک بخشی برای عرضه ظروف اوپال از شرکت های معتبر تولید کننده قرار خواهیم داد.اینطوری در کنار ظروف فاخری که تولید می کنیم می تونید برای دم دستی اوپال های خوشگل و رنگی رو هم داشته باشید.
به زودی لینک این بخش رو فعال خواهیم کرد.
شما اینجا و تو قسمت نظرات به ما بگید انتخاب شما برای ظروف مصرفیتون چیه؟ چینی یا اوپال؟